Haren knippen kun je leren

Waar en wanneer jij wilt!Haren knippen bij dames!

Het haar knippen bij dames zoals je vrouw, je vriendin, je dochter en/of je huisgenoot. Hoe doe je dat?

Je bent hier terecht gekomen omdat je interesse hebt in het knippen van haren. En dan met name het haar knippen bij dames. Welke technieken zijn er allemaal? Wanneer gebruik je gelijke lagen, afnemende lagen en toenemende lagen? Hoe creëer je een pony of schuine lok in het kapsel? Wanneer knip je het haar met de schaar en wanneer gebruik je het kappersmes? Of wil je graag weten hoe je het haar kunt uitdunnen, waarom en wanneer je dit doet?Of het nu gaat om kort haar, halflang haar of juist lang haar, je bent duidelijk op zoek naar de juiste informatie over het knippen van haar bij dames. Uitgebreide knipinstructies die je stap voor stap meenemen in het gehele knipproces met een makkelijk te volgen uitleg.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zelf het haar wilt gaan knippen. Misschien ben je er al achter gekomen dat het toch iets moeilijker is dan je had gedacht of wil je voordat je hier aan gaat beginnen eerst goed voorbereid zijn.

Je kunt naar YouTube gaan en daar een kniptutorial van 10 a 15 minuten uitkiezen. Hierin worden een paar professionele kniptechnieken aan je getoond en krijg je de indruk dat het allemaal niet zo moeilijk is totdat je zelf de schaar in je eigen haar óf in iemand anders haar haar zet...

Een professionele kapper heeft hier eerst een kappersopleiding voor gedaan om vervolgens jaren ervaring op te doen in de salon, trainingen en cursussen volgen om up to date te blijven om op deze manier de perfect geknipte coupe in de kapsalon aan te kunnen bieden. Als dit is wat je wilt, dan verwijs ik je graag door naar de kapsalon.

Ben je nog steeds op zoek naar uitgebreide uitleg en stap voor stap how to's? Dan ben je hier op het juiste adres.


Haar knippen bij dames kapsels!


Haren knippen leer je niet zomaar even. Daar is training voor nodig. Voor de doe-het-zelf huisgenootkapper (want laten we dit niet verwarren met de professionele thuiskapper) heb ik een mooie uitgebreide basis knipcursus gemaakt. Een online cursus die speciaal bedoeld is voor degene die echt zelf thuis aan de slag willen gaan met het knippen van een basis kapsel bij haar of zijn man, vrouw, zoon, dochter, vriend, vriendin of andere huisgenoot.

Naast de basis kniptechnieken voor dameskapsels zoals het haar recht op 1 lengtelijn knippen, verschillende lagen technieken, een pony of een lok knippen en kapsels in verschillende lengte zoals kort, halflang of juist lang, zijn er ook basis kniptechnieken voor herenkapsels.

Een basis knipcursus waarin je zowel het haar van een vrouw leert knippen als van een man. Het is natuurlijk aan jezelf of je het allebei wilt leren of een gedeelte overslaat. De cursus wordt als 1 geheel aangeboden.

Heb ik je enthousiast kunnen maken over deze basis knipcursus? En wil je hier graag meer over weten?


Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!


Bekijk ook deze blogposts: